Gå til indhold
Giv dit samtykke – måske vinder du en iPad

Nyhed -

Giv dit samtykke – måske vinder du en iPad

Endnu en vinder af en iPad er fundet. Hvis du giver dit samtykke, kan du også være med i lodtrækningen. Måske bliver du næste heldige vinder.

Vi har fundet vinderen af august måneds trækning, og det blev:

Amil fra Odense

Han deltog i lodtrækningen ved at give os sin mailadresse, mobilnummer og samtykke til, at vi må sende ham information om hans muligheder i Pædagogernes Pension – også selv om han evt. allerede har gjort det tidligere.

Når du giver os dine oplysninger og samtykke, deltager du automatisk i lodtrækningen om en iPad.

Vi trækker i alt fem vindere, og vi har indtil videre fundet tre af dem. Du har altså stadig mulighed for at blive den heldige vinder af en iPad. For at deltage i lodtrækningen skal du bare klikke på linket nedenfor og opdatere dine oplysninger. Vi trækker en vinder igen i september.

Opdater dine kontaktoplysninger

Konkurrencebetingelser
Alle medlemmer af Pædagogernes Pension, der har opdateret deres kontaktoplysninger og samtykke efter den 22. april 2018, kan deltage i konkurrencen. Du er medlem, hvis du har penge stående i Pædagogernes Pension eller i PBU Weekendpension. Du kan også deltage, hvis du modtager udbetaling fra Pædagogernes Pension eller fra PBU Weekendpension fx som invalidepensionist eller alderspensionist. Vinderen får direkte besked på e-mail eller telefon.

Emner

Kategorier

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør

Relateret materiale