Gå til indhold
Bettina vandt en iPad – vil du også prøve lykken?

Nyhed -

Bettina vandt en iPad – vil du også prøve lykken?

Vi har trukket endnu en vinder af en iPad. Hvis du vil være med i lodtrækningen om den sidste iPad, der er på spil, så giv os dit samtykke til, at vi må informere dig om dine muligheder i PBU.

Vi har rystet posen, taget bind for øjnene og trukket loddet med navnet på den heldige vinder af en iPad, som blev:

Bettina fra Korsør

Bettina deltog i lodtrækningen ved at give os sin mailadresse, mobilnummer og samtykke til, at vi må sende hende information om hendes muligheder i Pædagogernes Pension – også selv om hun evt. allerede har gjort det tidligere.

Når du giver os dine oplysninger og samtykke, deltager du automatisk i lodtrækningen om en iPad.

Vi trækker i alt fem vindere og har indtil videre fundet fire af dem.

Du har altså mulighed for at blive den heldige vinder af den sidste iPad, der er på spil. For at deltage i lodtrækningen skal du bare klikke på linket nedenfor og opdatere dine oplysninger. Vi trækker vinderen i oktober.

Opdatér dine kontaktoplysninger

Konkurrencebetingelser
Alle medlemmer af Pædagogernes Pension, der har opdateret deres kontaktoplysninger og samtykke efter den 22. april 2018, kan deltage i konkurrencen. Du er medlem, hvis du har penge stående i Pædagogernes Pension eller i PBU Ekstra. Du kan også deltage, hvis du modtager udbetaling fra Pædagogernes Pension eller fra PBU Ekstra fx som invalidepensionist eller alderspensionist. Vinderen får direkte besked på e-mail eller telefon.

Emner

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør

Relateret materiale