Gå til indhold
Rådgivning på alle fronter i 2019

Nyhed -

Rådgivning på alle fronter i 2019

Pædagogernes Pension var igen i år rundt i landet for at rådgive pædagogerne. Vi fortsætter med at give rådgivningen fuld skrue til næste år med masser af møder og et helt nyt rådgivningscenter.

Klar og forståelig tale om pension er den gennemgående tilbagemelding, vi har fået fra de medlemmer, der har modtaget rådgivning fra os i årets løb. Og det er der mange, der har. Vores rådgivere har nemlig været vidt omkring i landet og mødt pædagogerne. De har både holdt fællesmøder og personlige rådgivningsmøder. Også webrådgivning blev en mulighed i år for de medlemmer, der foretrækker at få rådgivning foran computeren hjemme i stuen.

Fyraftensmøder for dem på +55
Fyraftensmøder er fællesmøder for pædagoger på +55 år, og de handler om at planlægge sin pension. Godt og vel 1.700 pædagoger og ledere plus deres ledsagere deltog på de i alt 26 fyraftensmøder, der løb af stablen i 2019. Pædagogerne gik derfra med en grundlæggende viden om deres pensionsordning og om, hvilke muligheder de har. Nogle af dem tilmeldte sig efterfølgende en personlig rådgivning for at få en mere konkret rådgivning om deres egen situation.

Hvis du har fået lyst til at deltage i et fyraftensmøde, kan du klikke på linket nedenfor og allerede nu tilmelde dig et af møderne i foråret 2020.

Book en plads til et fyraftensmøde

Stor tilfredshed med personlig rådgivning 
Godt og vel 360 pædagoger, hvoraf størsteparten var omkring de 60 år, mødte op til et personligt rådgivningsmøde på en af de i alt 59 dage, man kunne booke sig en tid til. Og 95 pct. af deltagerne i efterårets personlige rådgivningsmøder gav fem ud af fem i evalueringerne. Efterløn, sammenhængen mellem pension og offentlige ydelser og muligheden for at spare mere op var nogle af de hyppigste emner, der blev spurgt om. Og de flotte evalueringer tyder på, at pædagogerne fik de svar, de havde brug for.

Har du brug for en personlig rådgivning? Så klik på linket nedenfor og book en tid.

Book en tid til et personligt rådgivningsmøde

Nyt rådgivningscenter i 2020
Også rådgivning over chat og telefon er en mulighed hos Pædagogernes Pension. Omkring 22.000 pædagoger valgte enten at chatte eller at taste vores telefonnummer for at få rådgivning af os i 2019. Efter nytår lyder startskuddet for vores helt nye rådgivningscenter. Her kan du møde et nyt hold erfarne rådgivere, som er til udelukkende for at hjælpe dig med at forstå din pensionsordning, og hvordan den spiller sammen med de øvrige muligheder. 

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør

Relateret materiale