Få vores nyheder på mail

Nyt rådgivningscenter skydes i gang til nytår

Nyhed   •   Dec 19, 2019 16:10 CET

Det nye hold er fra venstre: Maiken Svare, Louise Blangsted, Line Nexø Leth, Sofie Gadegaard, Uffe Raarup, Kasper Sørensen, Julia Kvist og Torben Skov Grønbech.

Mere end 20.000 pædagoger i alle aldersgrupper ringer hvert år til Pædagogernes Pension for at få svar på stort og småt. Fra 6. januar kan du møde et nyt hold erfarne rådgivere, som udelukkende er til for at hjælpe dig med at forstå din pensionsordning, og hvordan den spiller sammen med de øvrige muligheder.

Det er oftest medlemmer, der nærmer sig pensionsalderen, som interesserer sig for deres pensionsordning. Derfor har mange rådgivningstilbud i Pædagogernes Pension i 2019 været målrettet denne gruppe, og tilbagemeldingerne har været positive. Hele 95 % af de medlemmer, der har mødt en rådgiver, har tilkendegivet, at de var meget tilfredse.

Rådgivning tæt på pædagogerne
Men det er relevant for alle at forstå sin pensionsordning og have mulighed for en professionel rådgivning. Pædagogernes Pension har derfor etableret et helt nyt rådgivningscenter bemandet med erfarne pensionsrådgivere og pædagoger, som er efteruddannet til pensionsrådgivere, for at kunne møde alle medlemmer uanset alder og vidensniveau med en rådgivning, som er tæt på pædagogerne.

Pension er også vigtig for de yngre pædagoger
Mange pædagoger sparer mindre op til deres pensionsalder, end de tror, bl.a. fordi de betaler mange gebyrer og omkostninger til banken. Det gør man ikke i Pædagogernes Pension, som i øvrigt ligger i toppen med et af branchens højeste afkast i år. Derfor kan det være en god idé at gennemgå sin pensionsordning med en rådgiver, mens man er ung.

Chefen for det nyetablerede rådgivningscenter, Line Nexø Leth, siger:

- At sammensætte et rådgivningshold bestående af erfarne pensionsrådgivere med omskolede pædagoger er helt unikt, og det skaber mulighed for at tale pension på en helt ny måde. Vi ved nemlig, at mange af vores pædagoger bliver overraskede, når de hører, at vi både har bedre produkter og afkast, og desuden er billigere end det, de får i deres lokale bank. Vi har et ansvar for at passe på pædagogernes penge, og vi glæder os til at vise alle medlemmerne, hvilken værdi vi kan skabe for dem.