Få vores nyheder på mail

PBU bygger boliger i Albertslund

Nyhed   •   Nov 22, 2019 15:53 CET

Første spadestik blev taget af borgmester Steen Christiansen og Daniel Hedemann Nielsen, ejendomsdirektør i Pædagogernes Pension.

I alt 93 lejelejligheder med udsigt til Rådhussøen i Albertslund centrum er det nyeste boligprojekt, som Pædagogernes Pension sætter i søen. Lejlighederne i det nye Rådhus Have forventes at stå klar til indflytning i 2021.

For to måneder kunne Pædagogernes Pension (PBU) tage det første spadestik til 72 nye boliger i Horsens, og for nylig tog vi endnu et. Denne gang var det i Albertslund, hvor PBU sammen med Kuben Management opfører 93 lejelejligheder. Medlemmer i PBU har fortrinsret til de nye boliger, som bygges i varierende størrelser og derfor egner sig til både enlige og børnefamilier.

God beliggenhed og høj kvalitet
Lejlighederne i Rådhus Have har en central placering i centrum af Albertslund og med udsigt til Rådhussøen. Oveni den gode beliggenhed får de kommende beboere en lejlighed, hvor bæredygtighed i mange aspekter er tænkt ind fra start af.

Glæde over projektet
Der er stor tilfredshed hos alle parter over det nye boligprojekt, som er helt i tråd med den udvikling, kommunen ønsker, der handler om at være bæredygtig og i økonomisk, social og miljømæssig balance. Albertslunds Borgmester Steen Christiansen siger om nye byggeri:

- Det er glædeligt at se, at Albertslund tiltrækker professionelle investorer, der vil være med til at udvikle vores by med attraktive boliger, og vi ser frem til, at vi kan byde nye indbyggere velkommen til kommunen.

PBU’s ejendomsdirektør, Daniel Hedemann Nielsen, udtaler:

- Vi ser frem til at komme i gang med byggeriet i Albertslund, som er et interessant område for os. Boligerne får en central placering i byen tæt på indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport, men også på skov og grønne områder. Samtidig har det været vigtigt for os, at vi har kunnet tænke bæredygtighed ind i projektet, og at vi har fået skabt et spændende byggeri.