Gå til indhold
Heidi Lund Sørensen, Dansk Boligbyg, Daniel Hedemann Nielsen, Pædagogernes Pension, og Charlotte Lyrskov, Teknik & Miljø i Horsens Kommune, tager det første spadestik til Brahes Bakke (Foto: Dansk Boligbyg)
Heidi Lund Sørensen, Dansk Boligbyg, Daniel Hedemann Nielsen, Pædagogernes Pension, og Charlotte Lyrskov, Teknik & Miljø i Horsens Kommune, tager det første spadestik til Brahes Bakke (Foto: Dansk Boligbyg)

Nyhed -

Bæredygtige boliger i Horsens

Pædagogernes Pension opfører 72 lejeboliger ved Bygholm Sø i Horsens. Pædagogerne får fortrinsret til boligerne.

Det første spadestik er netop taget til 72 boliger i Horsens, som Pædagogernes Pension opfører i det naturskønne område nær Bygholm Sø.

Medlemmer i Pædagogernes Pension har fortrinsret til lejeboligerne på Brahes Bakke, der forventes at stå klar til indflytning i slutningen af 2020.

Blandede boliger til en bred målgruppe
Projektet er en del af et samarbejde med det almene boligselskab Domea Horsens, der bygger 40 almene boliger, det private typehusfirma Danhaus, der bygger 18 boliger, og altså Pædagogernes Pension, der opfører 72 lejeboliger. Dermed har projektet med blandingen af både lejeboliger og ejerboliger en bred målgruppe, der blandet andet rummer både enlige, familier og +55-segmentet. De forskellige aldersgrupper, som boligerne appellerer til, vil være med til at skabe mulighed for, at beboerne kan blive boende i forskellige faser i livet.

Langsigtet og robust investering
Det bliver Pædagogernes Pensions første investering i Horsens, og der er store forventninger til projektet i pensionsselskabet:

- Det er en langsigtet og robust investering, som kommer til at give gode afkast til vores medlemmer. Samtidig bidrager vi til en mangfoldig og bæredygtig boligmasse i høj kvalitet i Horsens, som er en attraktiv by i vækst, siger Daniel Hedemann Nielsen, der er ejendomsdirektør hos Pædagogernes Pension.

Bæredygtighed i fokus
Der har været stort fokus på bæredygtighed i projektet, og man forventer, at det bliver DGNB Sølv-certificeret, hvilket er en udmærkelse for bæredygtighed i byggebranchen.

- Vi har forsøgt at tænke bæredygtighed ind i så meget af strategien for Brahes Bakke som muligt, og DGNB-certificeringen er en del af det, siger Daniel Hedemann Nielsen.

Følg projektet på www.brahesbakke.dk, hvor du også kan skrive dig op på venteliste og få løbende information om kommende udlejning og invitationer til åbent hus.

Emner


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder