Gå til indhold
Hvordan skal dit pensionistliv se ud?

Nyhed -

Hvordan skal dit pensionistliv se ud?

PBU Ekstra giver dig større økonomisk råderum og mulighed for en fleksibel tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.

Drømmer du om at bruge dit otium på at rejse rundt i verdenen? Ønsker du at flytte i hus med have, den dag du når pensionsalderen? Kunne du tænke dig at trappe ud af arbejdsmarkedet i dit eget tempo? Uanset, om dine drømme er højtflyvende eller jordnære, så er det en god idé at tage et kig på din pensionsopsparing og se, om du har mulighed for at gøre det, du ønsker, som pensionist.

Skab plads i økonomien til det, du drømmer om

Ligegyldigt hvilken alder du har, så er det aldrig for sent at gøre noget ved det, hvis du kan se, at pengene på opsparingen ikke helt passer med din forestilling om pensionistlivet. Med PBU Ekstra kan du supplere din almindelige PBU-opsparing og dermed komme nærmere dine ønsker.

Fra PBU Weekendpension til PBU Ekstra

Måske er du et af de mange medlemmer i Pædagogernes Pension, der allerede supplerer din pensionsopsparing gennem PBU Weekendpension. Så kender du til alle fordelene, og det eneste nye for dig er navnet: PBU Ekstra. Det er vi til gengæld lige så begejstrede for som for selve produktet. Det beskriver nemlig bedre, hvad det hele handler om: At du kan spare ekstra op på din pensionsopsparing.

Et lille beløb kan gøre en stor forskel

En supplerende opsparing giver dig et større økonomisk råderum og større fleksibilitet, når du skal trappe ud af arbejdsmarkedet. Og bare et lille beløb hver måned kan gøre en kæmpe forskel for dig. Hvis du fx er 35 år og overfører et fast beløb på 200 kr. om måneden til PBU Ekstra, så kan du få mere end 100.000 kr. ekstra, den dag du går på pension.

Hvis du vil se, hvor meget 200 kr. om måneden vil give dig i pension, så tag et pensionstjek HER.

Gode grunde til at spare ekstra op

Det er generelt en god idé at spare mere op. Pædagogers levealder er steget, og når vi lever længere, skal pensionsopsparingerne strækkes over flere år. Et supplement til pensionen kan derfor være det ekstra, der skal til, for at du kan gøre de ting, du ønsker, når pensioneringsdagen står for døren. Det er også en god idé at spare mere op, hvis du arbejder på deltid, for den kortere arbejdstid koster nemlig på pensionen.

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om dine muligheder for at spare ekstra op? Så klik HER og læs om PBU Ekstra.

Læs også om Heidi, der har valgt en supplerende opsparing til sin pension i PBU. Selv om hun først skal pensioneres om mange år, tænker hun nemlig allerede på, hvordan pensionistlivet skal være.

Behovet for økonomisk tryghed og frihed fik Heidi til at spare ekstra op

Emner

Tags


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder