Gå til indhold
Du kan møde os på flere måder – nu også på web

Nyhed -

Du kan møde os på flere måder – nu også på web

Nu tilbyder PBU personlige rådgivningsmøder, som du kan holde hjemme fra dagligstuen.

Som medlem i PBU har du flere forskellige muligheder for at få rådgivning om din pension, og nu er endnu et tilbud kommet til. Det er webrådgivning, som er et personligt rådgivningsmøde, der foregår over en skærm.

- Med webrådgivning får de medlemmer, som bor langt væk fra de byer, hvor vi holder rådgivningsmøder, en mulighed for en direkte dialog med en rådgiver – bare på en skærm. På den måde når vi ud til alle medlemmer, og afstand eller andre udfordringer er ikke længere en hindring for et personligt møde, fortæller PBU’s pensionsrådgiver Connie Madsen.

Hvordan foregår det?
Hvis du har en computer, internetforbindelse og en telefon, så er du så godt som klar. Tilmeldingen til webrådgivning foregår på samme måde som alle andre møder, vi tilbyder. Det vil sige, du skal tilmelde dig på hjemmesiden. En uge inden mødet, får du en mail fra os med et link, som du skal bruge til at oprette forbindelse med rådgiveren den dag, mødet afholdes. Der er også instrukser i mailen om, hvad du skal gøre. Men det er enkelt og nemt og kræver ikke, at du er særlig it-kyndig.

Du kan klikke her og se de forskellige typer rådgivningsmøder, vi tilbyder, og melde dig til det, der er mest relevant for dig.


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder