Gå til indhold
Afkast: PBU ligger nr. 1 på alle parametre

Nyhed -

Afkast: PBU ligger nr. 1 på alle parametre

Analysebureauet Morningstar har i helt ny opgørelse placeret Pædagogernes Pension helt i top.

"Ugens vinder: Lille pensionskasse tæver konkurrenter på afkast”. Under denne overskrift bringer InsideBusiness i denne uge en omtale af en ny opgørelse fra Morningstar. Opgørelsen viser, at Pædagogernes Pension ligger nummer 1 på hele fire parametre:

Nr. 1 af 12: for februar

Nr. 1 af 12: år til dato

Nr. 1 af 12: på 1 års sigt

Nr. 1 af 12: på 3 års sigt

InsideBusiness giver da også i artiklen udtryk for, at resultatet er imponerende – ikke mindst, fordi der kun sidder syv mand i investeringsafdelingen i Pædagogernes Pension.

Om den flotte status på afkastet siger PBU’s administrerende direktør Sune Schackenfeldt:

- Vi blev i 2018 kåret som årets pensionsselskab af Finanswatch, ikke mindst på baggrund af vores lave omkostninger og høje afkast. At vi også her i starten af 2019 formår at placere os helt i top, er jeg meget stolt over. Ikke mindst fordi vores medlemmer er pædagoger, som ikke tjener særligt meget. Der er derfor en af vores vigtigste opgaver at forsøge at skabe så meget pension for pengene som overhovedet muligt. Og det gør vi i høj grad ved hjælp af et højt afkast, siger Sune Schackenfeldt.

Læs artiklen her (PDF):


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder