Få vores nyheder på mail

Fyraftensmøde for dig på +55 år

Nyhed   •   Sep 30, 2019 11:24 CEST

Har du brug for et overblik over din pension, så du kan begynde at planlægge din fremtid? Så er et fyraftensmøde et godt sted at starte.

Pædagogernes Pension tilbyder gratis fyraftensmøder rundt om i landet for medlemmer, der er fyldt 55 år. Du må gerne tage én med - det kan enten være et familiemedlem eller en ven, det er op til dig.

Line er en af de pensionsrådgivere, du kan møde på vores fyraftensmøder. Her fortæller hun om, hvad et møde indeholder:


På møderne giver en af vores pensionsrådgivere et overblik over, hvad en pension i PBU består af, og hvordan man kan planlægge sin pension. Der er også mulighed for at stille opklarende spørgsmål undervejs.

Efter ca. to timer går du forhåbentlig derfra med et større overblik og en del klogere på det, som du havde brug for at vide mere om.

Har du lyst til at komme med til et fyraftensmøde, kan du klikke på linket nedenfor og tilmelde dig:

Tilmeld dig

Det siger medlemmerne:

Jeg ville gerne vide noget om efterløns- og pensionsaldre, så jeg ved, hvor længe jeg skal arbejde. Aftenen var informativ, og jeg fik indsigt i muligheder og brugbare oplysninger også i forhold til at bruge hjemmesiden.
Kvinde fra Vejle

Jeg ville blive klogere på efterlønnen. Og jeg oplevede en god aften.
Kvinde på 63 år

Jeg ville gerne høre noget om efterløn og fleksibel tilbagetrækning. Det var et fint oplæg, meget informativt og levende og relevant.
Kvinde på 59 år