Gå til indhold
Nyt bestyrelsesmedlem i Pædagogernes Pension

Pressemeddelelse -

Nyt bestyrelsesmedlem i Pædagogernes Pension

Anders Bruun er valgt som nyt medlem af bestyrelsen i Pædagogernes Pension. Han blev valgt på den netop overståede generalforsamling som særligt sagkyndigt bestyrelsesmedlem og træder samtidig ind i rollen som formand for revisions- og risikoudvalget.

På Pædagogernes Pensions generalforsamling d. 19. april blev Anders Bruun valgt som særligt sagkyndigt bestyrelsesmedlem med særlige kvalifikationer indenfor revision. Anders Bruun er 56 år og har 23 års erfaring fra PensionDanmark som CFO. Han har desuden 14 års erfaring fra Deloitte, hvor han var statsautoriseret revisor.

Uffe Jensen, bestyrelsesformand i Pædagogernes Pension, udtaler:

”Jeg ser meget frem til samarbejdet med Anders, som er yderst kompetent indenfor sit fagområde. Hans mangeårige erfaring med pensionsbranchen bliver noget, som vi i høj grad kommer til at drage nytte af i bestyrelsesarbejdet.”

Anders Bruun udtaler om sit nye hverv:

”Jeg har besluttet, at min karriere nu skal handle om bestyrelsesarbejde, og jeg er derfor meget glad for, at man har valgt mig til Pædagogernes Pensions bestyrelse. Det bliver spændende at arbejde med denne del af pensionsbranchen, og jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen og administrationen i Pædagogernes Pension.”

Anders Bruun overtager posten efter Lis Skovbjerg, hvis valgperiode udløb ved årets generalforsamling, og som i den forbindelse ønsker at gå på pension.

Kategorier


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 % ejet af vores mere end 120.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 90 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør