Gå til indhold
Uffe Jensen er pr. 1. august 2019 formand for Pædagogernes Pension.
Uffe Jensen er pr. 1. august 2019 formand for Pædagogernes Pension.

Pressemeddelelse -

Ny formand for Pædagogernes Pension

PBU – Pædagogernes Pension har pr. 1. august 2019 fået ny formand. Kommunernes Landsforening (KL) har udpeget borgmester Uffe Jensen fra Odder Kommune til at varetage opgaven som formand for pensionsselskabet, som ejes af medlemmerne og styres af arbejdsmarkedets parter, KL og BUPL.


Den nye formand for Pædagogernes Pension, borgmester Uffe Jensen, udtaler:

- Jeg er glad for tilliden og går både energisk og ydmygt til opgaven med at bringe PBU videre. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med medlemmer, bestyrelse og administration om den vigtige opgave, som det er, at sikre gode pensioner til pædagogerne.

Uffe Jensen udtaler videre:

- For mig er det vigtigt, at jeg kan identificere mig med det formål, som PBU står for. Og det kan jeg i høj grad. PBU er et veldrevet pensionsselskab, som blev årets pensionsselskab i 2018. Det stærke fundament skal vi bruge til fortsat at sikre høje afkast, lave omkostninger og relevans for medlemmerne.

Næstformand for Pædagogernes Pension, Lasse Bjerg Jørgensen fra forretningsudvalget i fagforeningen BUPL, udtaler:

- Vi har en langvarig tradition for et stærkt samarbejde i bestyrelsen, og vi ser i BUPL frem til samarbejdet med den nye formand og med forenede kræfter udleve de værdier, som PBU bygger så stærkt på.


Om PBU – Pædagogernes Pension: Vi er pensionsleverandør for 117.000 medlemmer. Vi er kun for pædagoger, er ejet af medlemmerne og forvalter en samlet pensionsformue på 75 mia. kr.

Yderligere information:

Udpeget af KL, formand for PBU, Uffe Jensen: uffe.jensen@odder.dk mobil: 2672 0556

Udpeget af BUPL, næstformand for PBU, Lasse Bjerg Jørgensen: labj@pbu.dk