Gå til indhold
Ny ansvarshavende aktuar hos Pædagogernes Pension

Pressemeddelelse -

Ny ansvarshavende aktuar hos Pædagogernes Pension

Pædagogernes Pension (PBU) har udnævnt Thomas Styrk, 46, som ny ansvarshavende aktuar og chef for aktuarfunktionen. Han kommer fra en stilling som risikoansvarlig samme sted.

PBU’s hidtidige ansvarshavende aktuar og matematisk direktør, Frank Cederbye, 63, vil blive tilknyttet PBU som ekstern konsulent.

Adm. direktør Sune Schackenfeldt glæder sig over at kunne byde Thomas Styrk velkommen i det nye job, og at det samtidig er lykkedes fortsat at kunne trække på Frank Cederbyes erfaring og kompetencer.

”Jeg har haft en dialog med Frank Cederbye om den fremtidige struktur i PBU. Jeg er rigtig glad for, at vi nu er endt ud i en løsning, hvor vi foretager et generationsskifte på posten på en måde, hvor vi fortsat kan trække på Frank Cederbyes viden og erfaring. Han har siden 2011, hvor han kom til PBU, stået for en fantastisk transformation, og han har en betydelig del af æren for, at vi i dag er en pensionskasse med et simpelt markedsrenteprodukt, der både giver vores medlemmer en knusende lav ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) og et setup, som til stadighed giver vores medlemmer nogle rigtig gode afkast, der kan sikre dem en god og tryg alderdom,” siger Sune Schackenfeldt.

Også Frank Cederbye er glad for at kunne give stafetten videre til Thomas Styrk, som han selv har hentet ind i PBU.

”Jeg har et stykke tid overvejet at fokusere mere på bestyrelsesarbejde og konsulentopgaver. Nu åbnede der sig en mulighed for, at jeg kunne give stafetten videre til Thomas Styrk. Jeg glæder mig til fortsat at skulle løse opgaver for PBU og andre som konsulent,” siger Frank Cederbye.


PBU’s hidtidige ansvarshavende aktuar og matematisk direktør, Frank Cederbye

Også Thomas Styrk ser frem til arbejdet.

”Jeg glæder mig rigtig meget til det ansvar og de udfordringer, der følger med jobbet. Heldigvis ved jeg også, at vi i dag har et meget velfungerende setup, så jeg ser frem til at tage over efter Frank Cederbye,” siger Thomas Styrk.


Ny ansvarshavende aktuar og chef for aktuarfunktionen, Thomas Styrk

Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 % ejet af vores mere end 120.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 90 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør