Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ny adm. direktør i PBU

Direktør i PFA Pension, Sune Schackenfeldt, bliver ny administrerende direktør i PBU – Pædagogernes Pensionskasse.

Efter at PBU´s mangeårige adm. direktør, Leif Brask-Rasmussen, meddelte, at han ville trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, har bestyrelsen ledt efter den bedste kandidat til at efterfølge ham. Blandt et stærkt felt med velkvalificerede ansøgere har bestyrelsen valgt at indgå aftale med Sune Schackenfeldt, der kommer fra en stilling som direktør i PFA Pension. 

Claus Omann Jensen, formand for PBU og borgmester i Randers kommune, glæder sig over, at det er lykkedes at få Sune Schackenfeldt til at overtage den daglige ledelse af PBU: ”Vi har været fuldt tilfredse med den rejse, som PBU har gennemført med Leif som kaptajn. Med Sune får vi en værdig afløser. Han er yderst velanset i pensionsverdenen og har bevist, at han kan levere resultater. Nu kommer han til os i PBU, som i forvejen er en meget veldrevet pensionskasse, og det er det bedste udgangspunkt for at kunne skabe nye samarbejdsrelationer med andre arbejdsmarkedspensioner. Sune skal bl.a. have fokus på den udfordring, at mange pædagoger hvert år flytter pensionsordning ved jobskifte, selv om de bliver i deres fag. Det skal vi have fundet en god løsning på til gavn for pædagogerne i hele Danmark. Jeg ser frem til samarbejdet og er sikker på, at vi i bestyrelsen vil få et rigtigt godt samspil med Sune”, slutter Claus Omann Jensen. 

PBU´s næstformand og hovedkasserer i BUPL, Lasse Bjerg Jørgensen, udtaler: ”PBU er i dag en veltrimmet og effektiv ordning med markedsrente, som skaber gode resultater for pædagogerne. Det er vi stolte over, men vi skal endnu videre, og jeg er overbevist om, at Sune er den rette til at stå i spidsen for realiseringen af en ny og visionær forretningsmodel for PBU”. 

Sune Schackenfeldts nuværende arbejdsgiver har denne kommentar til hans jobskifte: ”Sune har været direktør i PFA de sidste 7 år, hvor han har leveret stærke resultater. Han er meget kompetent og vellidt, og jeg vil gerne ønske PBU tillykke med valget af Sune som ny administrerende direktør”, udtaler Allan Polack, Group CEO i PFA Pension. 

Mens den kommende daglige leder af PBU selv siger: ”Jeg vil indtil min start i PBU fokusere på at lave en god overlevering i PFA sammen med Allan. Og så glæder jeg mig meget til at arbejde sammen med en visionær og ambitiøs bestyrelse og sammen med medarbejderne i PBU skabe en tårnhøj værdi for medlemmerne” udtaler Sune Schackenfeldt. 

PBU vil samtidig sikre en hensigtsmæssig overdragelse af ansvar og opgaver mellem den afgående og den tiltrædende adm. direktør, idet Sune Schackenfeldt tiltræder den 1. august. 

Sune Schackenfeldt er 43 år. Han har været direktør i PFA Pension i de sidste syv år, hvor han med reference til Group CEO Allan Polack har haft ansvaret for en årlig omsætning på mere end 23,4 mia. kr. Sune er cand.jur. fra Københavns Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School. Inden Sune kom til PFA Pension var han i en årrække chefkonsulent i PA Consulting Group med fokus på risikostyring, japansk ledelse og Lean. Før det var Sune salgsdirektør i Deutsche Telekom Group. Han er på 16. år gift med Malene. De bor i Holte og har sammen 4 børn i alderen 3 til 9 år. 

Yderligere kommentarer: 

Claus Omann Jensen 23 83 20 99 og Sune Schackenfeldt 26 35 30 00

Emner


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores mere end 110.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 70 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.