Få vores nyheder på mail

Formanden for PBU giver stafetten videre

Pressemeddelelse   •   Apr 24, 2019 14:02 CEST

Formanden for PBU – Pædagogernes Pension, Claus Omann Jensen, forlader politik. Det betyder også et farvel til formandsposten i PBU. Kommunernes Landsforening (KL) skal nu udpege en ny formand til pensionskassen, som ejes af medlemmerne og styres af arbejdsmarkedets parter, KL og BUPL.


Formanden for PBU – Pædagogernes Pension, Claus Omann Jensen, udtaler:

”Jeg har fået nyt job og forlader dermed politik. Det betyder dermed også et farvel til PBU. I de fem år, jeg har været formand, har PBU været på en fantastisk rejse”.

Claus Omann Jensen udtaler videre: ”Jeg giver stafetten videre på en meget solid baggrund og på et godt tidspunkt. PBU blev sidste år kåret som årets pensionskasse, fordi vi er helt i top på afkast og i bund på omkostninger. Det er jeg stolt af at have været en del af. Samtidig vil jeg gerne takke bestyrelse og administration for et rigtigt godt samarbejde”.

Næstformand for PBU - Pædagogernes Pension, Lasse Bjerg Jørgensen fra forretningsudvalget i fagforbundet BUPL, udtaler: ”På bestyrelsens vegne vil jeg gerne takke Claus Omann Jensen for en ihærdig indsats i de fem år, han har været formand for bestyrelsen i Pædagogernes Pension”.

Lasse Bjerg Jørgensen udtaler videre, at ”Claus har et højt energiniveau, og hans store ambitioner på vegne af PBU har i tæt samarbejde med bestyrelsen og administrationen medvirket til, at PBU indtager en stærk position i markedet. Jeg vil derfor gerne takke for indsatsen og samarbejdet”.


Yderligere information:

Udpeget af KL, formand for PBU, Claus Omann Jensen: coj@pbu.dk

Udpeget af BUPL, næstformand for PBU, Lasse Bjerg Jørgensen: labj@pbu.dk


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 115.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 70 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.