Gå til indhold
Undersøgelse: Stor tilfredshed hos medlemmerne

Nyhed -

Undersøgelse: Stor tilfredshed hos medlemmerne

Pædagogernes Pension scorer højt i medlemstilfredshed i ny undersøgelse. Det understøtter det gode resultat, som vores egen medlemsundersøgelse fra 2020 viser.

I en helt ny undersøgelse, der har målt tilfredsheden hos kunder og medlemmer i hele pensionsbranchen, kommer Pædagogernes Pension ind på en flot tredjeplads.

Undersøgelsen er foretaget af analysehuset Epsi Rating Danmark og opgør tilfredsheden i de 15 danske pensionsselskaber med en indeksscore fra 0 til 100. Jo højere indeksværdi, desto bedre oplever medlemmerne deres pensionsselskab. Gennemsnittet for branchen er indeks 67,1, og Pædagogernes Pension ligger på sin tredjeplads med et indeks 74,2.

Ligesom det er tilfældet for Pædagogernes Pensions egen medlemsundersøgelse fra sidste år, så er resultatet en fremgang i forhold til tidligere.

”Det er glædeligt, at tilfredsheden hos vores pædagoger vokser. Det viser, at de føler sig trygge ved at have en pension hos os, og at blandt andet vores store fokus på rådgivning i øjenhøjde, høje afkast og lave omkostninger betyder noget for dem,” siger adm. direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt.