Gå til indhold
Topafkast på 9,65 pct. til pædagogerne i 2016

Nyhed -

Topafkast på 9,65 pct. til pædagogerne i 2016

PBU har leveret branchens bedste pensionsafkast til sine medlemmer ...

PBU gav i 2016 samtlige konkurrenter baghjul, når det handler om forrentningen af medlemmernes penge. Med 9,65 pct. i afkast til en 45-årig pædagog, ligger PBU nemlig nummer et blandt pensionsordninger med en rente baseret på det direkte afkast.

Administrerende direktør, Sune Schackenfeldt, siger:

- Vi har leveret afkastet via gode gamle dyder – ved simpelthen at skrue på de rigtige investerings-håndtag på de helt rigtige tidspunkter. Det kræver en fin føling med markedet, og det har vi bevist, at vi var de allerbedste til i 2016.

Sune Schackenfeldt påpeger, at PBU skal evne at levere varen på både den hårde og den bløde bund-linje, som handler om etik og ansvarlig investeringspolitik. Selv om det altid er godt med et topafkast, er det ekstra tilfredsstillende lige præcis, fordi medlemmerne er pædagoger:

- Pædagoger tjener ikke særligt mange penge, og sparer derfor heller ikke særligt meget op. Derfor er det super vigtigt, at vi som pensionsleverandør performer på de hårde parametre som afkast og omkostninger. Det handler jo om at skaffe mest pension for pengene, siger han. 

Emner

Pressekontakt

Helle Madsen

Helle Madsen

Kommunikationskonsulent 26 28 10 29