Få vores nyheder på mail

Rådgivning for alle

Nyhed   •   Jun 28, 2020 14:49 CEST

Rådgivningsmøder eller rådgivning på telefon og chat. Vi har noget for alle. Uanset hvilken form, du vælger, så har vores rådgivere fokus på dig og din situation, så du bliver hjulpet bedst muligt. 

Skal du i gang med at planlægge din pension, og har du brug for råd og inspiration? Så kan du med fordel melde dig til et af efterårets fyraftensmøder. Er det en uddybende gennemgang af din pensionsordning, du har brug for, så er et personligt rådgivningsmøde måske lige noget for dig. Du kan vælge at holde det face-to-face med rådgiveren eller over computeren hjemme fra din sofa.

Møderne ligger klar allerede nu på hjemmesiden til at tilmelde sig. Webrådgivning vil dog først være klar for tilmelding i løbet af juli:

Se møderne her og tilmeld dig

Ring eller chat med os
Hvis du har et hurtigt spørgsmål eller en konkret sag, du ønsker at få forklaret, så kan du vælge at ringe eller chatte med en af vores rådgivere. Det er der mere end 20.000 medlemmer, der gør hvert år. Vi har åbent alle hverdage, og hvis du ikke har mulighed for at tale med os i dagtimerne, kan du bestille en tid til en aftenrådgivning.

Rådgivning i øjenhøjde
Uanset hvilken type rådgivning, du foretrækker, så har vores rådgivere fokus på dig og din situation, så du bliver hjulpet bedst muligt. Vores hold af rådgivere består af erfarne pensionsrådgivere og pædagoger, som er efteruddannet til pensionsrådgivere. Det betyder, at du får en rådgivning i et forståeligt sprog og af nogle, som kender til din hverdag og ved, hvad der kan være i spil for dig. Det er med andre ord rådgivning i øjenhøjde.

Du kan få et lille indblik i, hvad vores rådgivere tænker om deres job, og hvad de kan gøre for dig, i denne lille film:


Du kan også møde alle rådgiverne på denne side, hvor du med et klik ved hver enkelt rådgiver kan lære dem lidt bedre at kende:

Mød dine rådgivere