Gå til indhold
Pensionsdagen: Brug søndagens ekstra time på din pension

Nyhed -

Pensionsdagen: Brug søndagens ekstra time på din pension

Din pension er skruet sammen til at kunne klare sig på den lange bane. Eller sagt på en anden måde: Den er klædt på til lidt af hvert. Er du klædt på til dit pensionsliv? På søndag d. 30. oktober får du en ekstra time forærende. Hvad med at bruge den på din pension og forsikringer?

En tid med inflation og rysteture på de finansielle markeder har naturligvis stor betydning for økonomien. Det påvirker også pensionsselskabernes investeringer og kan have betydning for dig som pensionsopsparer og pensionist. Det danske pensionssystem er heldigvis klædt på til lidt af hvert, og på den lange bane vokser de penge, vi sparer op.

Søndag den 30. oktober kalder vi for Pensionsdagen
Det er dagen, hvor du får en ekstra time forærende, når vi går fra sommertid til vintertid, og hvor vi opfordrer dig til at give din pension og forsikringer lidt ekstra opmærksomhed.

Tjek pensionen og forsikringerne
Har din livssituation ændret sig? Måske er du blevet gift, fået børn, eller gået op eller ned i tid? Så er det en god idé at tjekke, om forsikringerne passer til den livssituation, du er i her og nu, og om opsparingen rækker til de ønsker og drømme, du har til sit fremtidige pensionsliv.

Se dine forsikringer her

Tag et PBU Pensionstjek her

Med et PBU Pensionstjek får du et samlet overblik over dine pensioner – også det, du evt. har stående i andre selskaber. Pensionstjekket sammenligner din pension med den løn, du har i dag, og en tommelfingerregel er, at du skal have ca. 70 pct. af din løn udbetalt, hvis du vil bevare din nuværende levestandard.


Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør