Gå til indhold
Pensionsdagen: Brug søndagens ekstra time på din pension

Nyhed -

Pensionsdagen: Brug søndagens ekstra time på din pension

Din pension er skruet sammen til at kunne klare sig på den lange bane. Eller sagt på en anden måde: Den er klædt på til lidt af hvert. Er du klædt på til dit pensionsliv? På søndag får du en ekstra time forærende, når vi går over til vintertid. Hvad med at bruge den på din pension?

Søndag den 25. oktober kalder vi for Pensionsdagen. Det er dagen, hvor du får en ekstra time forærende, når vi går fra sommertid til vintertid, og hvor vi opfordrer dig til at give din pension lidt ekstra opmærksomhed.

Tjek din pension, lige når du vil
Du er ikke afhængig af vores åbningstider for at tage et PBU Pensionstjek. Det kan du altid gøre her på hjemmesiden, lige når det passer dig. Og hvorfor ikke gøre det på Pensionsdagen? Et PBU Pensionstjek giver dig overblik over, hvad du har og kan få den dag, du går på pension.

Få styr på din pension
Har din livssituation ændret sig? Måske er du blevet gift, fået børn, eller gået op eller ned i tid og dermed også i løn? Så er det en god idé at tage et PBU Pensionstjek. Her kan du få styr på, om du sparer tilstrækkeligt op, eller om der er behov for, at du justerer din ordning.

En tommelfingerregel er, at du skal have ca. 70 pct. af din løn udbetalt, hvis du vil bevare den levestandard, som du har i dag. Med PBU Pensionstjek kan du regne ud, hvor meget du har. Du kan tage tjekket, hvis du er under 65 år, og din arbejdsgiver indbetaler til PBU.

Tag et PBU Pensionstjek her

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør