Gå til indhold
Pædagognær generalforsamling på trods af corona

Nyhed -

Pædagognær generalforsamling på trods af corona

Årets digitale generalforsamling og delegeretmøde er blevet afviklet med succes. Det samme kan man sige om året, der er gået. Trods krisen formåede Pædagogernes Pension nemlig at indhente flotte resultater på alle fronter.

For første gang blev den årlige generalforsamling og det efterfølgende delegeretmøde i Pædagogernes Pension afviklet digitalt, og det er en glad og tilfreds bestyrelsesformand, der kan konstatere, at alt forløb vellykket.

”Vi valgte at livestreame begge møder med mulighed for medlemmer og delegerede for at deltage i debatterne og afstemningerne. Det viser, at vi trods anderledes spilleregler på grund af corona stadig kan være åbne og i øjenhøjde med pædagogerne. Jeg er meget glad for, at afviklingen af de digitale møder gik så godt og gnidningsløst og gav vores pædagoger mulighed for at engagere sig lige så meget, som de plejer,” siger bestyrelsesformand Uffe Jensen.


Et godt år på alle fronter
Høj medlemstilfredshed, succesfuld rådgivning, gode afkast, lave omkostninger og et af landets bedst drevne pensionsselskaber var nogle af de emner, som bestyrelsesformanden kom ind på i et tilbageblik på 2020. Pædagogernes Pension kom godt og sikkert gennem krisen, og afkastene blev bedre end forventet på trods af stor ustabilitet på de finansielle markeder. Pædagogernes Pension ligger fortsat blandt de selskaber, som kunne levere de højeste afkast for medlemmer i alle aldersklasser. Og sammenligner man de seneste 3 og 5 års afkast er Pædagogernes Pension placeret i top-3 for de fleste aldersklasser. For en 45-årig med middelrisiko ligger Pædagogernes Pension nr. 1 og nr. 2 på henholdsvis 3 og 5 års sigt.

Rådgivning tæt på pædagogerne
2020 var også året, hvor Pædagogernes Pension slog dørene op for et nyt rådgivningscenter. Det er bemandet med forskellige forsikringsuddannede rådgivere, hvoraf flere har en pædagogisk baggrund. Det har styrket den pædagognære rådgivning og har været en stor succes. Der har i 2020 været rekordmange opkald, og medlemstilfredsheden har aldrig været højere.

Det bedst drevne pensionsselskab
Effektivitet og høj kvalitet er i fokus i den måde Pædagogernes Pension drives på, og de to ting går hånd i hånd med lave administrationsomkostninger til medlemmerne. Bestyrelsesformanden kunne i beretningen fortælle, at Pædagogernes Pension fortsat har nogle af landets laveste administrationsomkostninger. Sammen med de gode afkast er det årsagen til, at Pædagogernes Pension i 2020 blev kåret som landets bedst drevne pensionsselskab af finansmediet InsideBusiness.

Du kan læse hele bestyrelsesberetningen nedenfor, hvor du også finder et link til årsrapporten for Pædagogernes Pension, som netop er offentliggjort. Heri kan du læse meget mere om årets resultater.

Related links

Relateret materiale