Gå til indhold
Pædagogernes Pension har det mindste klimaaftryk i branchen

Nyhed -

Pædagogernes Pension har det mindste klimaaftryk i branchen

En ny undersøgelse viser, at Pædagogernes Pension har førertrøjen i forhold til at belaste klimaet mindst muligt i investeringerne.

I sidste uge kunne JP Finans fortælle, at Pædagogernes Pension har den laveste CO2-udledning i branchen. Ifølge artiklen har NGO’en AnsvarligFremtid sammenlignet de danske pensionsselskabers investeringer og konkluderer, at pædagogernes pensionsopsparinger belaster klimaet mindre pr. investeret krone end investeringerne i andre pensionsselskaber.

Det er naturligvis en positiv nyhed for Pædagogernes Pension og ikke mindst for vores medlemmer, der vægter klimaet højt. Ifølge den seneste medlemsundersøgelse giver 90 % af medlemmerne udtryk for, at det er meget vigtigt eller vigtigt, at Pædagogernes Pension investerer ansvarligt og bæredygtigt.

I jagten på gode investeringer ser Pædagogernes Pension ikke kun på mulighederne for at få et godt afkast til medlemmerne. Klima er et fokuspunkt, og virksomhederne, vi investerer i, skal have lave CO2-udledninger eller viljen til at omstille sig.

”Klimaaftrykket er noget, der fylder, når vi tager stilling til virksomhederne. Jeg tror, at det er med til at sikre, at vi vælger nogle robuste selskaber med noget fremtid i. Og det slår jo også igennem i afkastet, hvor vi er blandt de bedste i markedet i første halvår,” udtaler adm. direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt, til JP Finans.

Der er betalingsmur på artiklen i JP Finans. Hvis du har abonnement på avisen, kan du læse hele artiklen HER.

Kategorier

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør