Gå til indhold
Pædagogernes Pension har Danmarks mest tilfredse medlemmer

Nyhed -

Pædagogernes Pension har Danmarks mest tilfredse medlemmer

Den netop offentliggjorte tilfredshedsundersøgelse ”Aalunds Pensionsbarometer 2023” placerer Pædagogernes Pension som nr. 1 indenfor kundetilfredshed blandt de 18 største pensionsselskaber i landet.

”Jeg er glad for at se, at vi topper listen inden for kundetilfredshed blandt alle pensionsselskaber i Danmark. Vores medlemmer er kernen i vores eksistens. Det er vores medlemmer, der er vores ejere, så deres tilfredshed er selvsagt meget vigtigt for os,” udtaler Sune Schackenfeldt, adm. direktør i Pædagogernes Pension.

Aalunds Pensionsbarometer, der er udarbejdet af konsulent- og analysevirksomheden Aalund, baserer sig på 1.882 interviews med privatpersoner. Undersøgelsen bliver foretaget én gang om året og er den største årlige kundetilfredshedsmåling i pensionsbranchen.

Den flotte førsteplads er godt hjulpet på vej af flere topplaceringer på tilfredshedsparametre på områder som bl.a. kommunikation og rådgivning til medlemmerne.

”Placeringen viser, at vores vedvarende fokus på at give vores medlemmer en personlig og relevant rådgivning gør en forskel. For vores allervigtigste job er at sikre, at vores medlemmer har de bedste forudsætninger for at kunne trække sig tilbage, når tid er,” siger Sune Schackenfeldt.

Pædagogernes Pension har samtidig formået at øge tilfredsheden tre år i træk op til dette års førsteplads, og det er sket i en periode, hvor kundetilfredsheden i branchen generelt er faldet.

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør