Gå til indhold
Pædagogernes Pension en af markedets bedste spillere

Nyhed -

Pædagogernes Pension en af markedets bedste spillere

Nye tal viser, at Pædagogernes Pension trumfer resten af pensionsbranchen på både omkostninger og afkast.

Ifølge mediet InsideBusiness topper Pædagogernes Pension listen som et af de mest effektive pensionsselskaber i Danmark. Med et årligt afkast på 8 pct. fra 2017-2019 og nogle af de laveste omkostninger i branchen bliver pensionsselskabet beskrevet som den absolut bedste spiller.

Dynamik skaber gode resultater
Ifølge administrerende direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt, er medarbejdernes individuelle handlefrihed i en dynamisk organisation en stor del af den vinderopskrift, der skaber de gode resultater:

”Vi har et ret ungt investeringsteam på ni personer, der er gode til analyser, og så prøver vi at drage fordele af en lille og agil organisation, der træffer beslutninger med det samme, og som mødes ofte i perioder med store udsving på markederne,” fortæller direktøren til InsideBusiness.

En tilfreds direktør
De gode resultater hos Pædagogernes Pension glæder Sune Schackenfeldt, der udtaler:

”Vi er stolte af vores præstationer, især fordi pædagogerne jo ikke får så meget i løn. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi kan levere en så høj forrentning til pensionsopsparerne. Vi er også tilfredse med, at vi er et af de billigste selskaber. Der er ikke tvivl om, at det bliver vigtigere og vigtigere med lave omkostninger, hvis afkastene som ventet falder til fx 2 pct. om året”.

Hvis du vil læse hele artiklen fra InsideBusiness, så klik på dokumentet nedenfor.

Relateret materiale