Gå til indhold
Mange medlemmer kom til åbent hus

Nyhed -

Mange medlemmer kom til åbent hus

Vores to åbent hus-arrangementer til boliger i Helsingør og Nyborg trak mange interesserede medlemmer til.

Søndag den 24. marts blev der holdt åbent hus i Kronborg Strand i Helsingør for interesserede medlemmer i PBU og PFA, og interessen var stor for de 15 boliger, der er sat til salg i anden etape. Boligerne er på ca. 133 m² i et eller to plan og ligger i første række til Øresund.

Flere af boligerne blev reserveret på dagen, men den første køber var allerede mødt op onsdagen før for at sikre sig en bolig. Vi forventer at åbne salget op for andre interesserede søndag den 14. april. Udlejning af de resterende 97 boliger vil ske fra august 2019.

Lejeboliger i Nyborg
Ugen efter blev der taget hul på udlejningen af de 52 boliger i Nyborg Midtermole, som PBU’s medlemmer i første omgang har fortrinsret til. Der var sendt invitationer ud til ca. 150 personer på interesselisten, og omkring 80 personer mødte frem til åbent hus.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om boligerne, kan du klikke på de to links og få mere information:

http://www.kronborgstrand.dk/

http://www.nyborgmidtermole.dk/


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder