Gå til indhold
Flotte resultater i 2023

Nyhed -

Flotte resultater i 2023

2023 blev et godt år for Pædagogernes Pension på især tre områder: Det næstbedste selskab på afkast, de laveste totalomkostninger og de mest tilfredse medlemmer sammenlignet med andre pensionsselskaber.

Der er flere gode grunde til at glæde sig, når vi kigger tilbage på 2023 i Pædagogernes Pension. Her er de tre vigtigste:

Det næstbedste pensionsselskab på afkast
Pædagogernes Pension sluttede året med flotte afkast for alle aldersgrupper. I den aldersprofil, der sammenlignes med på tværs af pensionsbranchen, endte vores afkast på 13,81 %. Det placerer os som det næstbedste pensionsselskab i Danmark på afkast.

De laveste totalomkostninger
Lave omkostninger til pædagogerne er en af de ting, Pædagogernes Pension prioriterer højt, og i 2023 blev omkostningerne (målt i ÅOP - årlige omkostninger i procent) da også de laveste sammenlignet med de øvrige pensionsselskaber.

De mest tilfredse medlemmer
Den store, årlige tilfredshedsundersøgelse ”Aalunds Pensionsbarometer” placerede i 2023 Pædagogernes Pension som nr. 1 indenfor kundetilfredshed blandt de 18 største pensionsselskaber i landet. Den flotte førsteplads er hjulpet godt på vej af flere topplaceringer på tilfredshedsparametre på områder som bl.a. kommunikation og rådgivning til medlemmerne.

”Vores pædagoger har et af de mest meningsfulde og vigtigste jobs i Danmark. De gør hver dag en kæmpestor indsats med at udvikle og støtte op om et godt børneliv. Men lønnen er lav. Derfor er vi meget glade for at kunne give dem pensionsbranchens laveste totalomkostninger, rigtigt fornuftige afkast og den relevans, som vi hele tiden stræber efter,” siger adm. direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt.

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør