Gå til indhold
Fabriksnye pjecer: Så rene, at du kan spise dem

Nyhed -

Fabriksnye pjecer: Så rene, at du kan spise dem

Vores pjecer om pension indeholder ikke kun en stor portion af den information, du har brug for. Du kan i teorien også spise dem, for de er 100 pct. økologisk nedbrydelige.

Pædagogernes Pensions tre mest populære pjecer er netop blevet opdateret og genoptrykt. Med de nyeste tal for 2020 og masser af brugbart stof er ”Pensionspakken for alle pædagoger og deres ledere”, ”Planlæg din pension” og ”PBU Ekstra” tilgængelige online og i trykte versioner.

Nyttig viden for alle
Du får det grundlæggende overblik over din Pensionspakke i ”Pensionspakken for alle pædagoger og deres ledere”. I ”Planlæg din pension” skriver vi om alle de ting, du skal være opmærksom på, når du skal til at planlægge pensionslivet, og vi giver dig inspiration og gode råd. PBU Ekstra er navnet på den supplerende opsparing, vi tilbyder vores medlemmer. I pjecen kan du læse om de mange fordele, og om hvorfor det kan være vigtigt at spare mere op.

Læs "Pensionspakken for alle pædagoger og deres ledere"

Læs "Planlæg din pension"

Læs "PBU Ekstra"

Den rene vare
Hvis du deltager på et af vores fyraftensmøder, vil du få den trykte version af pjecerne i hånden, og de er produceret på en så miljøvenlig måde, at du i teorien kan spise dem. Det anbefaler vi nu ikke, du gør. Men måske vil du gerne vide, at de er 100 pct. fri for indholdsstoffer, der er giftige for mennesker eller miljø. Pjecerne er trykt på et af de få trykkerier i verden, som er Cradle-to-Cradle-certificeret. Det er en helhedsorienteret miljøcertificering, som sikrer, at et produkt ikke forurener, ikke tærer på jordens ressourcer og indgår i naturens eget kredsløb.


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.