Gå til indhold
Boliger på færgelejet

Nyhed -

Boliger på færgelejet

PBU har købt DSB’s tidligere færgeleje på havnen i Nyborg. Her skal der opføres et nyt boligprojekt, som består af 52 lejeboliger og 10 boliger til salg. Pædagogerne vil få fortrinsret til at leje boligerne.

PBU's ejendomsdirektør Ib Jansholt, fortæller at boligerne får en helt fantastisk beliggenhed ud til vandet og tæt på byen:

- Med dette projekt er PBU for alvor tilbage på det danske ejendomsmarked efter i en årrække at have opereret primært i udlandet. Projektet er et led i et nyt boligkoncept, som specielt har en appeal til 55+ målgruppen - men henvender sig også til andre. Endvidere har man i PBU et særligt øje på at bygge billigere boliger, end man normalt ser i markedet, fortæller han.

Afkast på 5 pct. til pædagogerne
Byggeriet forventes klar medio 2019. Pædagoger vil som normalt få fortrinsret til lejeboligerne. Man kan allerede nu notere sig op til at modtage yderligere oplysninger, når de foreligger på http://www.nyborg-midtermole.dk/

Ib Jansholt, forklarer at afkastforventningerne er pæne:

- Vi regner med et årligt afkast på ca. 5. pct., fortæller han.

Emner


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder