Gå til indhold
Afkast: PBU runder halvåret på en førsteplads

Nyhed -

Afkast: PBU runder halvåret på en førsteplads

Ny analyse fra Morningstar placerer Pædagogernes Pension helt i top.

Analysen viser, at PBU med et samlet afkast på 1,19 pct. i første halvår af 2018 ligger foran alle andre pensionsselskaber i Danmark - såvel kommercielle som arbejdsmarkedspensioner.

Til Fagbladet Børn & Unge forklarer PBU's direktør Sune Schackenfeldt, at det gode halvår bl.a. skyldes, at PBU arbejder sammen med kapitalforvaltere efter eget valg:

- I PBU skal vi kun fokusere på at finde de bedste investeringer til vores pædagoger, fordi vi arbejder meget selvstændigt og uafhængigt, forklarer Sune Schackenfeldt.

Det er især på IT-aktier og obligationer, at PBU har formået at gøre det rigtigt godt i første halvår af 2018.

Kan hurtigt flytte os
Sune Schackenfeldt fortæller til InsideBusiness, at en anden væsentlig del af det gode resultat, er at PBU kan rokere i markedet på kort tid:

- Vi har ret likvide aktier, hvilket gør, at vi lynhurtigt kan flytte os i markedet. Det er også en del af årsagen til vores performance, siger han.

Læs hele artiklen i Børn & Unge her

I maj 2018 blev Pædagogernes Pension kåret som årets arbejdsmarkedspensionsselskab 2018. Det kan du læse mere om her. 

Emner

Tags


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores 117.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 80 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Relaterede nyheder