Gå til indhold
PBU flytter 2 mia. kr. til medlemmernes opsparinger

Pressemeddelelse -

PBU flytter 2 mia. kr. til medlemmernes opsparinger

Da samtlige medlemmer er på en markedsrenteordning, har Pædagogernes Pension ikke brug for en stor pengetank. Det er grunden til den gigantiske julegave til medlemmerne

Den 1. januar 2019 gav Pædagogernes Pension omkring 2 mia. kr. fra egenkapitalen som tilskud til ikke-pensionerede medlemmers opsparing. Tilskuddet blev givet til ikke-pensionerede medlemmer, som er optaget i PBU i 2013 eller tidligere, da det primært er disse medlemmer, der har været med til at spare op i egenkapitalen.

Direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt, forklarer at størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor længe, man har været i Pædagogernes Pension. Jo længere tid man har været med, jo højere et tilskud får man:

- Vi var en af de første pensionsselskaber i Danmark, som indførte et markedsrenteprodukt. Og i dag er så at sige alle af vores 115.000 medlemmer på markedsrente. Det betyder, at vi ikke behøver gemme penge til dårlige tider. Og det får vores medlemmer, pædagogerne, nu glæde af, siger Sune Schakenfeldt. 

Yderligere oplysninger

Sune Schackenfeldt, Administrerende direktør - mail: sas@pbu.dk

Emner

Kategorier


Pædagogernes Pension er pædagogernes helt eget pensionsselskab, og vi er 100 pct. ejet af vores mere end 115.000 medlemmer. Vi forvalter en samlet pensionsformue på ca. 70 mia. kr. Det er vores ambition at tilbyde markedets bedste pensionsordning til pædagoger.

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør