Gå til indhold
Høj forrentning til pædagogerne i 2017

Nyhed -

Høj forrentning til pædagogerne i 2017

Høj forrentning af opsparingen og ansvarlighed er ikke hinandens modsætninger. Tværtimod, det har Pædagogernes Pension bevist igen i 2017.

Et 45-årigt medlem af Pædagogernes Pension har i 2017 fået 12,3 pct. i rente før skat, mens en 60 årig har fået 9,5 pct. Forskellen skyldes, at de yngste pædagoger har flere aktier, end de ældste, og 2017 var et godt år for de fleste aktier.

Forrentning i 2017*

45-årig 50-årig 60-årig
12,3 11,4 9,5

*Der skal betales 15,3 pct. i skat

Administrerende direktør i Pædagogernes Pension, Sune Schackenfeldt, udtaler:
- Målet for Pædagogernes Pension er til alle tider at være den bedste pensionsordning for landets pædagoger. Det synes jeg i den grad er opfyldt med de skarpe renter vi igen i 2017 kan give vores medlemmer.

Samtidig har Pædagogernes Pension, som aktive ejere, stemt for aktionærresolutioner, der støtter en god udvikling for mennesker, samfund og miljø, på generalforsamlinger over hele verden.

- Derudover er det i 2017 slået fast, at vi arbejder for en skattedoktrin for pensionsbranchen. Ansvarlig skattebetaling skal være et fokuspunkt for ansvarlige investorer på linje med arbejdsforhold, børnearbejde og miljø, tilføjer Sune Schackenfeldt.

- Pædagogernes Pension er en af landets få ordninger rettet til én faggruppe. Det betyder, at vi kun er til for pædagogerne, og den identitet giver os en stor styrke, slutter Sune Schackenfeldt.

Emner

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør

Relateret materiale