Gå til indhold
Flere præmier på højkant

Nyhed -

Flere præmier på højkant

Gør som Camilla og Maj-Britt og giv os dine kontaktoplysninger. De vandt en iPad, og det har du også chancen for.

Ifølge ny lovgivning skal du som medlem give os din mailadresse, dit mobilnummer og samtykke til, at vi må sende dig information om dine muligheder i Pædagogernes Pension – også selv om du allerede har gjort det tidligere.

Når du giver os dine oplysninger og samtykke, deltager du automatisk i lodtrækningen om en iPad. Vi trækker i alt fem vindere, og to af dem er allerede fundet. 

Vinderne er:

Camilla fra Aalborg

Maj-Britt fra Brønshøj

Men du har altså også stadig mulighed for at blive den heldige ejer af en iPad. Du skal bare klikke på linket nedenfor og opdatere dine oplysninger. Vi trækker en vinder igen i august.

Opdatér dine kontaktoplysninger

Konkurrencebetingelser
Alle medlemmer af Pædagogernes Pension, der har opdateret deres kontaktoplysninger og samtykke efter den 22. april 2018, kan deltage i konkurrencen. Du er medlem, hvis du har penge stående i Pædagogernes Pension eller i PBU Weekendpension. Du kan også deltage, hvis du modtager udbetaling fra Pædagogernes Pension eller fra PBU Weekendpension fx som invalidepensionist eller alderspensionist. Vinderen får direkte besked på e-mail eller telefon.

Emner

Kontakt

Sune Schackenfeldt

Sune Schackenfeldt

Pressekontakt Administrerende direktør